Bouwbedrijf
Bouw en aannemingsbedrijf Wim Forschelen in
Thorn
<<=Terug naar plaats Thorn

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnr. *
Email *
Postcode *
VBouw en aannemingsbedrijf Wim Forschelen
VDiverse aanbiedingen aannemers
Categorie
Selecteer categorie
Opties
Type opdracht
Bouwjaar_gebouw
Welke verdiepingen Benedenverdieping
 1ste verdieping
 2de verdieping
 3de verdieping
 4de verdieping
 5de verdieping of hoger
 Dak
 Kelder
 Anders, zie omschrijving
Oppervlakte bouw
Sloopwerkzaamheden
Vergunning nodig
Bouwtekening aanwezig
Materiaal aanwezig
Verwachte datum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 
Bouw en aannemingsbedrijf Wim Forschelen
Staten van Thorn-Singel 18
6017 GA Thorn

tel: 0475 563385

Extra informatie

Na verscheidene jaren gewerkt te hebben in de renovatie- en nieuwbouw, heb ik in het voorjaar van 2009 besloten om onder mijn eigen naam verder te gaan. Zelfstandig ondernemen, het werk van begin tot eind zelfstandig uitvoeren, meedenken met de klant, dat trok mij!   
Door hoge kwaliteitseisen te stellen in zowel werkwijze als eindproduct, met als gevolg een hoge tevredenheid bij de klant, proberen wij ons te onderscheiden. Met het uitvoeren van uw gehele project zodat u een vast aanspreekpunt heeft, realiseren wij met allround vakmensen alle voorkomende werkzaamheden. 
 
Wij houden ons eigenlijk bezig met allerlei soorten projecten. Nieuwbouw, aanbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van woningen en bedrijfspanden. 
 
Mocht u na het lezen van deze site geïnteresseerd zijn en meer informatie willen over een specifiek uit te voeren klus, neem dan gerust contact met ons op. Na een afspraak te hebben gemaakt zal er vrijblijvend en geheel kosteloos een offerte voor u op maat gemaakt worden. Wij gaan graag een nieuwe uitdaging aan om kwaliteit bij u thuis af te leveren.